• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

3W na Vistaonach, co byście wybrali?

• Autor wątku Autor wątku mbar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Połącz to np z AL130 i zrób monitorek a później do tego zestawu dorobisz podstawke basową z al200 lub czymś podobnym lub w ogóle od nowe skrzynki ale już średnie i góra będą ;).
AL130 potrafi zagrać naprawde niezłym basem i to w relatywnie niedużej obudowie. A przy dobrej zwrotnicy średnie z tego głośńika są naprawde miodne :).

Dzięki, plan Yoshiego już mi się podoba :)
Co do wątku na AS, to też dzięki za wskazanie (choć tamto towarzystwo wzajemnej adoracji i orgazmów nad olejowymi kondensatorami z ZSRR to mnie strzyka), choć akurat ja pewnie bym się zdecydował na 25 lub 30 cm basowiec pojedynczy (u mnie kolumny muszą mieć 8 ohm i basta). Jaki, to pokaże przyszłość, na razie KE25SC + AL130 (na co dozbieram pewnie do stycznia ;)).

Powrót