Jeśli na efektowe, to ja bym bez zastanowienia brał mniejszych braci - rs125. Z racji budowy będą lepsze, w kD efektowe to najczęściej grają średnicą, a rs125 będą na tym polu lepsze niż 150, no i zgrabniejsze, mniejsze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozazdrościćKoszty nie maja znaczenia 100usd w ta czy w tamta na 225tki nie robia mi roznicy
tu by sie trzeba spytać kogos kto słyszał te woofery, ale chyba nie ma sie sensu w to pchać, dwa niżej niż pojedynczy nie zejdą a w kinie to chyba jest ważniejsze. już lepszą opcją było by wstawienie jednego rs270. To rozwiewa drugie pytanie co do średniotonowego - wkładasz rs150 i tylko wybrac tweeter.1 czy 2 rs225
tylko czy jedwabna czy aluminium?
| konradzik88, Twój zestaw kosztuje ok 10kzł tak wyczytałem. Znalazłem ciekawą alternatywę jakbys nie chciał się bawić w budowę: http://allegro.pl/zestaw-kolumn-usher-audio-aurum-cantus-gdansk-i3264623548.html | |