Formatki zamówione na budy 12x110x15 i 14x22x15cm, zachwile fornirek, pozniej trzeba bedzie jechac odebrac formatki to wtedy bede mial po dordze odwiedzenie marketow to kukne za klejem i reszta potrzebnych rzeczy.
Z zamówieniem PJ musze sie wstrzymywać aż dostane paczkę od takero (która niestety nie dociera a takero również gdzieś przepadł

), bo wtedy bede wiedział czego mi brakuje to może uda mi się gdzieś w jednym sklepei kupić PJ i brakujące elementy elktroniczne zawsze zaoszczedze cos na przesyłce.
I teraz panowie 2,2uF + 0,33mH wystarczy czy coś jeszcze musze zrobić bo tam sie zagubiłem trochę podczas czytania że to tam połączenie szeregowe i ze głośniki mają różną skuteczność i to trzeba skorygować wyciszając PJ.. i tutaj przydałaby się ewidentnie pomoc jeszcze...
Na koniec małe dziwne pytanie przykręcał ktoś kiedyś głośnik ale od tyłu? (chodzi o to jak na fotce poglądowej
tutaj gdzie widok z boku pierwsze nroamlnie glosnik przykrecony a drugi profil przykrecony od tyłu jeżeli można to tak nazwać granatowe oznacza że drziura jest wycieta

) odpowiedzi na głupie pytanie prosiłbym jednak prawdziwe :]