• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[*]

Reakcji
0
dzis sie dowiedzialem ze STOKROTKA wykupiła LEADER PRICE :(((((((
(*) [*]

co teraz?

codiennie lub prawie codziennie chodzilem na spacer z kolegami do LEADER PRICE po piwko DRAGON za 1,39 ten z cerata lub dragon jasny za 1,69 zł
gdzie teraz bede kupował tanie piwa i czipsy???? :((((

srurwa teraz pozostana mi czarne konie ze stokrotki :/

zapalcie swieczke...
(*)

aryan napisał:
wszytko tyko nie tanie piwo :P

Ale co prawda to prawda dosc czesto chodziło sie po zakupy do lidera, zawsze troche mozna było zaoszczędzić. U mnie na osce w liderze robia sie pustki, no i własnie chodza słuchy ze to Stokrotka jest temu winna a na stronie leaderprice.pl pisze co innego hmm...

dzis zaprzyjzaniony pracownik lidera powidzial ze to stokrota kupiła,
LUKASZ N a na jakim osiedlu mieszkasz?? heh

ja sie przyzwyczailem do taniego piwa tez takiego za 1,11zł heheh :)

Najlepszy w Liderze był "Megawat - piwo mocniejsze od Ciebie" a teraz juz niebędzie takiego ;(

aryan napisał:
ja sie przyzwyczailem do taniego piwa tez takiego za 1,11zł heheh
szkoda że to już niewiele wspólnego z piwem ma - chyba tylko nazwe ;]
Niżej żywca czy tyskiego nie schodze.
A tak wogóle to Lidl jest bezporównania lepszy - da się coś normalnego tam kupić przynajmniej , a nie snockers-a , morsa i inne sygnowane przez lider price produkty...
Mnie to w sumie cieszy bo tesco też w przeciwieństwie do lider price-a przedstawia jakiś tam poziom.

aryan, Nowe Miasto, a ty ??

CO do tej Stokrotki to własnie taki info dotarło do mnie z oski hm...

takero napisał:
Niżej żywca czy tyskiego nie schodze.
hehe ja nizej żubra i harnasia nie schodze :]

takero napisał:
Mnie to w sumie cieszy bo tesco też w przeciwieństwie do lider price-a przedstawia jakiś tam poziom.
Ja tam nigdy nie byłem w tesco bo u nas nie ma takich sklepów, z lidlem też sie nie zderzyłęm ale chyba jest, dlatego lider p był jedyna najtansz alternatywą (...i najblizsza ok.300-500m :P )

heh a u mnie w szajsie sie pojawiły rzeczy z tesco.. ;D

takero , juz zamiast lidla wole kauflanda ( i to i to jest w wołominie)

u mnie też z Lider Szajsu zrobili tesco...ale ceny z kosmosu,całkiem inne niz w Tesco w Rybniku...

u mnie niedawno zlikwidowali PSS spoloem i zrobili lider szajsa... no tragedia, nic kompletnie nic nie da sie jesc z tego sklepu, nawet owoce smakuja inaczej...;/
ale wlasnie tesco teraz ma byc... jak u nich z jakoscia towarow nie wiem...
ps. w szajsie to sama chemia, zabujstwo...
a jak ktos chce tanie piwo to karpackie jest jeszcze w miare miare jak za taka kase, no u harnas za pare groszy;)
btw. warka czerwona jest najlepsza:)

mIKI napisał:
ale wlasnie tesco teraz ma byc... jak u nich z jakoscia towarow nie wiem...
normalnie ;]
W przeciwieństwie do lider szita - w ciągu ostatniego roku kupiłem tam tylko tacki aluminiowe na grilla bo już niegdzie w całym wołominie nie było :D
A i tak jakieś lipne były :P

Powrót