• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[*]

Fortuna ciemne - i wszystko jasne. Kto zna ten może potwierdzić. To się pije jak żubrówkę z sokiem jabłkowym. Nie czuć alkoholu póki się nie wstanie.

no wiec wlasnie. glowna zaleta piwa jest jego smak. od "ukapiania sie" sa inne srodki...

w sumie sa imprezy na ktorych lubie upijac sie wlasnie piwskiem:) zadko ale zdarzaja sie takie;)

wczesniej lubialem (lubilem?) ale teraz mnie az skreca,i zygac mi sie chce...
pewnie ma na to wplyw to ze moja starsza jest alkoholiczka,ale mi piwo do szczescia nie potrzebne.

Piwo mi się kojarzy z klimatem, siadasz sobie do pizzy, czy innego dobrego żarełka i otwierasz dobre zimne piwko. Przychodzisz zmęczony po jakiś sporcie i otwierasz sobie dobre zimne piwko... dlatego nie rozumiem jak można pić wynalazki za 1.30 :/ Ja lubię żubra, lecha i żywca i tego się trzymam :>

eXe, popieram ;]
ale mi piwo bardziej się z ogniskami kojarzy ,
ehh, to dopiero klimaty są :D

zimne suki sa fajne, nie wiem czemu ale cholernie mnie kreca:] hehe
a piwko tez musi byc zimne... ale nie moze byc za zimne bo mozna przesadzic w druga strone;)

zimne ale z piekla rodem;)

no tak czekam na taka jedna hiszpanke, mam nadzieje ze bedzie ostra;P

Powrót