• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

a ja mma glupi pomysl :P

fat-man.gif

Poniewaz na zywo widziala juz mnie pewna forumowiczka to odwaza sie pokazac swoja paskudna facjate. Niech przynajmniej posluzy dobremu celowi jakim jest rozsmieszanie ;)

Kurde ale to duze wyszlo na pol ekranu ;(

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    31.3 KB · Wyświetleń: 0
thx Budzik :P nawet przez sekunde nie pomyslalem ze mozesz byc jakis tego no ekhm ;)

reoddai no przecudowne sa te meble hehehe nie masz pojecia co bym dal zeby je zdjac z tej sciany, lepiej bylo by mi sie ze sprzetem ustawic :D a tak wogole to sciana mojej siostry ze tak powiem ;) wiec jest nie tykalna, no a tak poza nia reszta czyli 3 sciany sa moje :]

NO PANIE PANOWIE! nie wstydzic sie montujcie swoje foty w tym srodowisku tez fafnie by bylo sie znac wzrokowo :)

zgodnie z prozba niektorych kolego zamieszczam fotke panny w czerwieni ale ona jest nieletnie uprzedzam

Załączniki

• pict0012.jpg
    pict0012.jpg
    58.3 KB · Wyświetleń: 0
i to pod i to nad:) ma cos ciekawego w oczach...ale to pod to troche zaduze tylko zeby nie bylo ze wybrzydzam :P

nie wybrzydzam tylko moje zdanie na temat owej czesci ciala zwanej biustem jest takie ze powinien sie on nieznacznie niemiescic w dloni. bo jak zamaly to smiesznie jest natomiast jak wielki to nie ma co znim zrobic:P mozna sie przykryc, ale dziewczyna ma wsobie cos i te jej oczy... ekstra :)

ty to sie nie odzywaj bo teraz to jak na smyczy jestes twoj czas juz minal bo zaprosimy narzeczona na forum:P co racja to racja kulawa nie jest

W sumie mało z was panowie odważyło się upublicznić swoja twarz.Właściwie to tylko kilku najbardziej udzielajacych się.Ciekawe czemu?:P

no niech będzie i moje

no niech będzie i moje

ten w koszulce brazil to ja, tyle tylko że w wakacje

Załączniki

• 1_108.jpg
    1_108.jpg
    49.7 KB · Wyświetleń: 0
Powrót