• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

a ja mma glupi pomysl :P

Ja swojego zdjęcia nie dam bo nie mam na kompie. Chyba że wyślę Pocztą Polską:) Ale za to dam zdjęcie pewnego Nigeryjczyka co czyta to forum. Zresztą to widać nawet na zdjęciu;)

Załączniki

• czyta__diyaudio.jpg
    czyta__diyaudio.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 0
Bejrut jak cości sie nie podoba to zostaw to bez komentarza, jesli masz buźke takaze wszyscy padną na podłoge noto zostaw to takze dla siebie oK:)

pozatym skad wiaomo że niejesteś 12 letnim chłopcem ktory sie smieje z fotem, tak powinno byc, jakiś uporzadkowany zbiór fotek i jeko takich danyc o wiarygodnych użytkownikach żeby było wiadomo z kim sie rozmawia, kto jest bywalcem kto nie itp itd ;]

Budzik nie wkurzaj się to zdjecie jest dla rozluźnienia. Nikt tu sie z nikogo nie wyśmiewa. A ty zaraz się wkurzasz. Relax man.

Zygmuntaleś napisał;) Jeszcze Piekny w kompleksy teraz wpadnie i co;) nie no zartuje ;P

A faktycznie Budzik. Spoko. Szacuneczek zwracam. Little mistake:) To chyba przez tą zbliżającą sie sesję na uczelni;)

:D :D :D
ja.JPG

no to i ja dam ... fotka sprzed roku, twarz niewyjsciowa no ale co tam ;] aha na fotce jestem troche ekhm "wstawiony" ;]

Załączniki

• na_forum.gif
    na_forum.gif
    63.3 KB · Wyświetleń: 0
Nie ladnie by bylo gdybym sie nie dodal.
Na razie zalaczam zdjecie na ktorym zrobilem sie na bostwo. Na razie nie mam inych zdjec bo sie zjaral dysk a karta pamieci poszla z dymem w aparacie i musze wymienic na nowa :D

A uzytkownik Agusia jest zajeta ;D ? Musze zauwazyc ze bardoz ladne forumowiczki mamy...

Załączniki

• bartek.jpg
    bartek.jpg
    28.8 KB · Wyświetleń: 0
hehehehe dziekuje <zawstydzony> :D
efekt koncowy zdjecia jest wina aparatu - wbudowany w komorke - a nie modela ;D <lol>

P.S. Mam nadzieje poderwac na to zdjecie jedna forumowiczke :D - moze sie uda.

Ej no nie ......
Mozemy sobie zartowac ze jestem fotogeniczny ale bez chamstwa :D
A tak wogole to na razie dwie forumowiczki pokazaly fotke i obie sa ladne ;D

To by znaczlo ze jestem pikny bo niedosc ze fotogeniczny to jeszcze mam powodzenie u plci pieknej :D

GrzMiL hm.....wydawalo mi sie, ze to nie jest randka.pl, wiec moze daj spokoj z tym podrywaniem forumowiczek - ktorakolwiek by to nie byla :-) To chyba nie mscena takie rzeczy...

Powrót