• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

a ja mma glupi pomysl :P

Kocur zgłosił kandydaktę:P ja tam nie popieram -mam inny gust:) hehe ale z osób na forum można by ankiete zrobić:) szkoda ze dziwczyn tak mało jest bo nie bedzie facet chyba faceta ocenialł:P pozdo serdeczne a tymi rowerami to lepiej nie zgadywac cio tam jest)

yeti fajny rowerek widze piasty ns wiec dobra jakosc..hmm amorek stara delta wtedy jeszcze rst jakos wygladalo...teraz wszystkie sa no h i dalej nie pisze...obrecze mavik d521 muaaa pieknosc jakosc wytrzymalosc..no po rowerku widze ze jakis dirt/dual :> tylko szkoda ze rst i merida jednak nie sa do tego ale rower calkiem calkiem

Patryk, tą twoją kandydatkę rzeczywiście trudno ocenić...chociaż na tym zdjęciu... gdyby w trakcie robienia fotki doświetlić fleszem, to byłoby widać błysk w oczach, oraz to co ginie w cieniu (na lewo od głowy pieska)
;)

No ta kandydatka Patryka jest calkiem calkiem wg mni eladniejsza od pani w czerwieni:) <lol>

ale jak juz bylo mowione nie mamy sie chwalic jakimis dziewczynami itp.. :P tylko pokazac swoje fotki :)

Powrót