• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

A o jakiej kobiece mazycie ??

Reakcji
0
Nawiazujac do tematu ARYAN-a to do takich aut bys ie jakas fajna babka sprzydala, samochu jest sprzed tez peweni bys ie tam znalazl no to tylko panienki brakuje :]

Hehe, fajny temat. Jak dla mnie dziewczyna musi być ładna, musi mieć to coś i nie grzeszyć głupotą tzn. inteligentna. Sczupła około 162-168cm wzorostu(wolałbym brunetke, ale blondi też by mogła być)(ja mam 183:)). Cathrine Zeta-Jones by mi styknęła tylko w młodszym wydaniu;) Nie będe zaśmiecał forum fotkami bo każdy ją widział;) Pozdro

Adam 85 Musze cie zasmucic wlasnie opisales w swoj ideal, a takich dziewczyn niema na calym swiecei zawsze cos zjest zjebane w nich :p , a jakbys chcial taka bo tyba musial bys sobie ja wytrugac z czegos, alebo sie o taka modlic i to dlugo :p zycze powodzenia

nie strzelajcie fotami bo to wam i tak nic nie da tylko podajcie cos realnego jak lukasz

moja byla pewno by sie wam spodobala...

moja byla pewno by sie wam spodobala...

... ale nie razde zmienia chlopakow jak rekawiczki i jest z tych do latwo daja dupy ma siano zamiast mozgu hahahaha ps ta fotke ja robilem :] troche sie interesuje fotografia wiec moje projekty beda dobrze zfotografowane :D:D:D

[ Dodano: 2004-10-26, 21:37 ]
cos sie zdjecie nie zalacza

[ Dodano: 2004-10-26, 21:40 ]
no wkoncu :]

[ Dodano: 2004-10-26, 21:51 ]
niestety chyba nie zalacze :P:P:P

No to prawie mój ideał opisałem;). Są złe cechy które da się zaakceptować i są takie, których się nie da. Miałem pare dziewczyn i tylko jedna nie była dużą pomyłką(chyba):) Niestety były tylko ładne... a to za mało

Jak dodajecie obrazki ...bo grrr ja jakoś nie mogę. Kiedyś normalnie było dodaj obrazek czy coś takiego a od jakiegoś casu są tylko załączniki(które u mnie nie działają) i img że trzeba mieć gdzieś te obrazki :/ ...jak wy to robicie?

nio jeśli naprawdę to cudeńko jest Twoje:P to moje najszczersze.. gRAtulacje:))
a ja sądzę że nie ma idelnego partnera.. trzeba dużo szukać metoda prób i błędów i ta będzie najpiękniejsza którą naprawdę pokochamy.,.,;)
hehe pozdro

Dlugi!, ma racje w 100% nawet krzywa i garbata bedzie dl ciebe piekna jesli sie zakochasz

[ Dodano: 2004-10-27, 11:25 ]
SŁAWOMIR, chyba wszystkie karolcie sa fajowe bo moja tez nosi to imie

.

.

co o tym sadzicie :P

[ Dodano: 2004-10-27, 15:22 ]
ale powiem tyle zero w glowie hahahaha zaluje ze z nia bylem

Załączniki

• p044219.jpg
    p044219.jpg
    48.4 KB · Wyświetleń: 0
Powrót