• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

A o jakiej kobiece mazycie ??

Yoshi_80, zapraszam do kiel unas w sezonie letnim bikerek jest od ..... i troche

yoshi, to zamontuj sobie drugie siodełko i bedziesz ją woził :) jakiś bagażnik dla dorosłych heh :)

reoddai wiesz czemu kobiety Nas rania? bo nie jestesmy gejami :D tak powinnismy trzymac,a tak wogole to z jakiej czesci Czeladzi jestes? bo mialem tam laske jakis czas temu :)

[ Dodano: 2004-11-02, 19:30 ]
jakbysmy byli gejami to by nas chopy ranily <hahahaa> hahahahaha, pozdro

Yoshi_80, zapraszam do kiel unas w sezonie letnim bikerek jest od ..... i troche

W Kilecach była edycja bikemaratonu , niestety nie startowałem ale sam fakt świadczy ze bikerów no i bikerek to pewnie tam macie sporo :). Może w przyszłym roku wystartuję.

Ta dziewczyna której zdjęcie pokazuje Dejman znana jako Ewa Sonet jest moja sasiadką. I mówie całkiem poważnie, w rzeczywistości wyglada duzo lepiej niż na zdjęciu.

Najlepsza to taka z metra cięta i kwadratowy łeb :P

A tak na serio to co my bysmy bez tych kobiet zrobili.

pozdrawiam!

reoddai
Calkiem nie w porzadku jest umieszczanie tego typu fotek-nie wazne czy bylej czy aktualnej kobniety, bo zakładam, że bez jej wiedzy i zgody to zrobiłeś. Oby nie wyciagnela z tego konsekwencji prawnych ;-)

Dexter

Czemu ty tak okrutnie w siebie nie wierzysz?? Miałam,jak wiemy okazje poznac Ciebie i nie pojmuje skad to sie u Ciebie bierze....Jestes mądrym i inteligentnym facetem, tylko cholernie w siebie niewierzący. Jesli bedziesz tak dalej myslal....powodzenia!!

Co do ideału..
Jak piszecie, rzecz gustu. Wg mnie ideału się szuka mentalnego a nie wizualnego.
Zreszta długo by mozna o tym dyskutowac.

Pozdrawiam.

DEXTER głowa do gory i wiecej wiary w siebie!!

Wybierzcie sobie ;-)

[ Dodano: 2004-11-18, 09:09 ]
Dalej.

[ Dodano: 2004-11-18, 09:09 ]
Dalej.

Załączniki

• reef5.jpg
    reef5.jpg
    40.1 KB · Wyświetleń: 0
  • angeli_7.jpg
    angeli_7.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 0
  • angel_10.jpg
    angel_10.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 0
  • 23.jpg
    23.jpg
    46.9 KB · Wyświetleń: 0
  • 5_all.jpg
    5_all.jpg
    121.8 KB · Wyświetleń: 0
A dlaczego wybierać?
Tak w ogóle to brakuje jeszcze dwóch sztuk, bo tydzień ma przecież 7 dni.... ;P

No tak, 7 :-)

Załączniki

• reef18.jpg
    reef18.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 0
  • reef17.jpg
    reef17.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 0
Oooo.... Teraz lepiej ;) Jest w czym wybierać.
No może nie: w czym, tylko: w kim :P

Chodziaż ta po prawej na ostatnim zdjęciu to ma trochę za duży "prześwit" jak na mój gust :O

Powrót