• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

A o jakiej kobiece mazycie ??

W marzycie o idealnych kobietach,my kobiety o idealnych facetach. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia ,ani z urody,ani z charakteru czy inteligencji ,a wokół mnie same nieideały delikatnie mówiąc.
Pewnie śmiesznie wam czytać tą wiadomość na forum gdzie praktycznie niema kobiet i dominuje męski punkt widzenia.

Ja tam wiem ze kazdy ma swoj ideał :) masz kobiete to ona jest dla Ciebie idealna, nie masz jej juz to dopiero widzisz jakie miała wady i wogole ze nie byla idealna :)

Coś w tym jest Zombal !Tylko że ja mam już dwie i same wady widze(a po co ci tyle głośnków?A ile te deski kosztowały?Pieluchy trzeba kupić!)Ale tak musi już być!Za pare lat pokaże córci archiwum tego forum i powiem:tu mnie właśnie zjechali!Dokop im córciu!He,he ,he ale sie mnie bzdury trzymają,wybaczcie!Ja juz o żadnej nie marze,marze tylko o tym że krasnoludki mi fornir przykleją bo go zerwac musiałem...
PZDR

Bedzie taki moment w ktorym se pomyslisz, ze jednak super jes tak jak masz, bo mógłbys miec duzo gorzej :)

Ech Zombal obyś miał rację!Ale dzięki za słowa otuchy!
PZDR
P.S.
Mam na szczęście jeszcze syna,synunio tatunia jak małżonka twierdzi,i ten gad wprost uwielbia muze!Jego standartowy tekst jak z pracy wróce:tata włąc helca bo mama nie umi.Aparat nie?

Hehe spoko :D

[ Dodano: 2004-11-23, 21:05 ]
SPoko :) fajnego masz syna :) Pozdro. ciekawe czy tez bedzie siedział na tym forum :P

umberto, mówisz,że w Twoich stronach same ideały:) W takim razie żałuje ,że nigdy niemiałam przyjemności tam przebywać :) Może odmieniło by to moje zdanie.

caras, widze,że pracujesz w fabexie. To pewnie mamy wspólnego znajomego z działu informatycznego :)

"Małżeństwo - zwiazek partnerski, dożywotnia umowa na wykorzystywanie narzadow płciowych" - Jest to cytat, nie moj wymysł. Tak powiedział jeden z wykładowcow mojej dziewczyny na zajeciach na Akademi J.Długosza!

A swoja droga - nawet nizla zlota mysl, co nie???

http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm

komendy:
jedi
breast
beer
get naked
wet
kiss
fuck
lick
boobs
beer.com