• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

A3 i audio

zarejestrowany jestem poszukam i dzieki za link bo sam nie moglem tego znalesc na tym forum. Po tym co czytalem o 16 i metodzie tu podanej moze cos pokombinowac z 16?? co myslicie o tym??

odkopuje temat bo czas zaczac dzialac :)

mam juz wiekszosc elementow(glosniki, wzmacniacz, okablowanie) zostalo jeszcze sensowne radio i montaz no i z montazem jest problem
musze zastosowac panele do drzwi bo inaczej nie da sie zamontowac 16, zastanawiam sie nad tymi panelami http://allegro.pl/item309420789_taschki_panele_drzwiowe_audi_a3.html tylko nie wiem jak sie cos takiego montuje, trzeba wycinac otwory w boczkach, jak taki panel jest przymocowany? moze ktos ma zdjecia jak to wyglada od wewnetrznej strony

Wszystko sam bys zrobil... wez tylko poprawke raz na jakis czas, ze nie wszystkim taki wielki talent jest dany:|
A cena faktycznie niezbyt super. W dobrym zakladzie CA zrobione calego panelu to ok 500-600zl. A sama taka nakladka to polowa roboty. Trzeba przebic sie przez tapicere, do tego zrobic dlugi dystans zeby ta nakladke z drzwiami skleic. A w srodku drzwi A3 o ile widzialem, nawet niema o co za bardzo zaczepic.

Powrót