Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak na razie nie widziałem takiej potrzeby, ponieważ to co mam mi wystarcza. Ale pewnie trzeba będzie to zrobić, tak w ramach testu.
Oczywiście w mostu P7100 ma 500W 8R i ta moc robi na pewno robotę. Może będzie jeszcze szansa porównać 7100 w mostku i Aleph2 standard. Słuchałem przez chwilę 7100 przed modem w mostu, A2 wypadł lepiej.
Nie wiem czy pamiętam dobrze, ale chyba masz podobne kolumny do moich, z tym że na basie jest Seas, ja mam SS 26W48... Ja też go miałem na początku, ale czułem niedosyt. Potem zapikowałem 26W48.. Z 7100 grał ten zestaw ok. Ale dopiero jak wpiąłem A2 zagrał "pełną piersią".
Zen. Właśnie składam v4. Na dniach będę uruchamiał, ten jest najmocniejszy bo 2x25W. Podstawowa wersja ma chyba ok 10 W. Jak nie chcesz sam budować to na aliexpress możesz kupić gotowca ale na temat tego towaru się nie wypowiem.Czy jest jakis fajny Pass ale tak max do 2x25W?
Aleph MiniCzy jest jakis fajny Pass ale tak max do 2x25W?