Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może przyklej i przyłap go tacker`em od środka, tak by drewno było widoczne ? (nie wiem jak to tam u Ciebie dokładnie wygląda)Mam go na styk i będę musiał trochę pokombinować
Sosnowe ciężkie wychodzą, najlepsze (jeśli ma być drewniany) będą łaty świerkowe albo drewno lipa, osika...
Z linkami to jest tak że po czasie wygasają (nie wszystkie oczywiście) ale jak wygaśnie taki "w połowie zdania" to później zamieszanie się robi. mh-audio spokojnie można.można gdzieś przykleić te linki dla innych zainteresowanych na przyszlość
Pracuj pracuj![]()
Może przyklej i przyłap go tacker`em od środka, tak by drewno było widoczne ? (nie wiem jak to tam u Ciebie dokładnie wygląda)
orscik ale narobiłeś tego... obyś był zadowolony (bez względu na skuteczność ich)
Ja bym uważał, z takimi stwierdzeniami do pierwszych testów. Ostatnio trochę szukałem, na ten temat i natknąłem się na czyjąś wypowiedź, która mówiła, że po ustawieniu paneli pochłaniających za słuchaczem, wokale były bardzo wysunięte w stronę słuchacza i miało się wrażenie, że śpiewają prosto w twarz co nie było zbyt przyjemne w odsłuchu.Moim zdaniem to jest minimum.
O tym chyba marian pisał, jak za miejscem odsłuchowym postawił swoje paneleJa bym uważał, z takimi stwierdzeniami do pierwszych testów. Ostatnio trochę szukałem, na ten temat i natknąłem się na czyjąś wypowiedź, która mówiła, że po ustawieniu paneli pochłaniających za słuchaczem, wokale były bardzo wysunięte w stronę słuchacza i miało się wrażenie, że śpiewają prosto w twarz co nie było zbyt przyjemne w odsłuchu.
O tym chyba marian pisał, jak za miejscem odsłuchowym postawił swoje panele
z wycieciem odsetka takich klocków,