• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ładnie grające radyjko do 800zl.

Reakcji
0
No wlasnie w Clarionach troche design nie jest zbyt ciekawy, chociaz musze przyznacm ze ten DXZ 668 rmp jest calkiem przyjemny. A co mozecie powiedziec o tym Pionku, co podalem do niego link.

No Nakamichi to napewno bedzie dobrze gralo, ale chce zeby tez troche wygladalo. :mrgreen: Napewno najladniejszy design maja pionki i chcialbym uslyszec o nich opinie. Dokladnie o tym, do ktorego podalem link. Jesli beda negatywne, to powaznie rozwaze zakup takiego clarionka, jak ma Dr.Watson.

pirelli0, a co Ty masz do cd300?? przeciez jest bardzo eleganckie i nawet jakos wyglada :wink:

co do pionka - kolega ma 6800 a wiec poprzedni model. jest bardzo przyzwoity a poznanie wszystkich funkcji zajmuje jakies 3-4 godziny (przynajmniej podstawowe)
niestety kolega ma fabryczne glosniki w golfie mk4 wiec rewelacji nie bylo. ogonie brzmienie bylo poprawne tylko ma jedna wade - nieruszaj korektora! jak podbija wysokie tony to robia sie bardzo drazniace (podobne jak z wysokotonowek hertza)
co do funkcjonalnosci to niemam zadnych zastrzezen :wink:

Wlasnie troche za bardzo eleganckie. Dzieki za opinie. Ja wlasnie mam chirurgiczne gwizdki Hertz'a. :mrgreen:

207991096

Wiem,wiem,cena,ale gumka myszka i jest ładnie grające radyjko :mrgreen:

Powrót