• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Adresy/firmy głośników estradowych

• Autor wątku Autor wątku Lynx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Witam.

Mam do was prośbę, możecie podać adresy www (najlepiej) jakichś firm produkujących przetworniki estradowe? W rozsądnej cenie, tzn. Beyme znam, najchętniej jakby to było troche tańsze od niej. :)

z góry dzięki
Pozdrawiam

www.magnet.com.ua -wysylaje te glosniki do Angli i sprzedaja ze straszne pieniadze, slyszalem chyba z 10 bardzo pozytywnych opini o tych glosnikach, jak bedziesz zaiteresowany to wysle ci cennik w dolarach.

Z 18 to moze BSW ? (ostatnio go proponuje bo mam 12")

dokładnie zapomniałem o magnecie to świetne głośniki!! moim zdaniem duzo lepsze od Eminenców!!

BSW nadaje się doskonale do domu ale na estradzie to raczej go nie widze....

nieznam cen magneta :( ale miałęm okazje słyszeć M1232 w nadstawkach i poprostu powalał natęrzeniem dźwięku - 99dB deklarowane przez producenta miał na bank - na 2 kanale był eminence beta 15 i niebyło go słychać!! współpracowało to z M1880 w 200L i efekt był porarzający. z magneta opłaca się kupować wysokie modele z serii

M1831 =>subbas
M1880 =>subbas
M1532
M1533
M1545 =>byćmoze tez się sprawdzi jako subbas
M1560 =>subbas

aha...jak bede mial ceny to sprobuje je porownac z ta kappa bo slyszalem o niej bardzo pozytywne opinie, a jednak wypadalo by wiedziec co lepsze przed podjeciem decyzji :D

doszlo....wielkie dzieki!!! hmmm tanie nawet bardzo...no sprawdzimy sa prawie o polowe tansze...

Powrót