• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Akkus - co o nim sadzicie?

ja u nich juz 2 razy zamawialem.
wszystko dotasrło, tak jak zamowilem, troszke jednak sie opozniaja.

Kupowałem, Akkus jest OK. Ale ceny na śruby imbusowe mają z kosmosu. Dzisiaj zapłaciłem za 20 śrub M5 40mm i 10 śrub M4 40mm całe dwa złote szesnaście groszy. A zobaczcie po ile oni mają jedną sztukę ;)

rowniez polecam ten sklep, kupowalem unich juz kilka razy i zawsze wszystko szybko doszlo

zalezy co chcesz kupić: Prolech, Akustyk (tu na telefon), Akustyka z Będzina...

qrde poszukuje tanich śrób imbusowych i nie moge znalesc..;/ same jakies kosmiczne ceny..wie ktos gdzie mozna takie sruby kupic...jak tak to prosiłbym o adres

ja moge polecic ARTON.. zamawiałem w pn a w śr wieczorem paczka była w domu
wszystko ładnie zapakowane.. płaciłem przelewem wiec przesyłka kosztowała tylko 10zł

Leroy Merlin Sosnowiec - śruby na kilogramy, jakie chcesz - M4 M5 M6 od 25 do 60mm.
A w Castoramie dostaniesz podkładki ząbkowane - niestety drogo - za sztukę od 40 groszy w górę...

a ja obszedlem caly wroclaw i nigdzie nie mozna dostac czarnej sruby M4 juz obojetne z jakim lbem, chyba malowac bede musial, bo w akkusie 2,20 za jedna to ciutke za duzo

U mnie zamawiajac w AKKUSie przelew szedl chyba z miesiac, bo w tytule wpisalem "konto AKKUS" a nie samo "AKKUS". Dla mnei to smieszne trzymac kase w takim banku. Osobiscie wole w EMPIRE kupowac.

Zamawiałem już 5 razy na akkusie. Sprwy techniczne super, ładnie wsyzstko i szybko przychodzi jednak jest bardzo drogi. Np: Visaton W130S na Greltonie(czy jakoś tak) kosztuje 102 zł a na Akkusie aż 130 zł. jest to co prawda taki kolosalny wyjątek, resztą jest troszkę droższa ale wydaje mi sieże warto dołożyć i mieć pewniaka. Polecam

hummer napisał:
>mkul: a na dworcowej w "śrubach" byles? albo w mealzbycie na jednosci kolo zeromskiego?
na dworcowej podobnie jak na legnickiej, braniborskiej, w castoramie, praktikerze i na swobodnej tylko ocynk, na jednosci mam troche daleko, a z tego co czytalem to ta sama firma co na dworcowej, nie wiem moze do obi sie wybiore, bo malowanie srub jakos mi sie widzi ;)

jesli ktos wie gdzie we wrocku mozna kupic czarne sruby M4 to niech koniecznie da znac!!!

P.S Moze ktoś wie gdzie na terenie Lublina z kolei mozna kupic śruby imbusowe M4 lub podobne?

Pozdrawiam

ja z tym sklepem nie chce miec nic wspolnego ceny z kosmosu kilka razy moje zamowienie zostalo zignorowane pozatym otoczka tej strony (moje zdanie)

dorwalem wreszcie czarne sruby imbusowe na pl. grunwaldzkim, za nieco ponad 6 zl mam zapas na kilka konstrukcji (w akkusie mialbym 3 sruby nie liczac przesylki ...no comment)

dorwalem wreszcie czarne sruby imbusowe na pl. grunwaldzkim, za nieco ponad 6 zl mam zapas na kilka konstrukcji (w akkusie mialbym 3 sruby nie liczac przesylki ...no comment)

zdradź chociarz gdzie na grunwaldzie jest tego typu sklepik, bo nie kojarze. sam chętnie bym kupił...

Powrót