Cześć
Chciałbym zbudować aktywne monitory studyjne do odsłuchu w polu bliskim. Budżet na głośniki i zwrotnicę to powiedzmy 1200 zł i jest to max. Do tego jeszcze dochodzi kwestia wzmacniacza jaki trzeba do środka wsadzić oraz kwestia XLR. Polecicie mi głośniki, które spełnią stawiane im wymagania w podanym zakresie cenowym i forumowy wzmacniacz (a może coś innego?), który prawidłowo je napędzi? Przydałby się też układ, który ogarnie XLR. Zwrotkę zrobię sam wzmacniacz też sam poskładam, chyba, że są korzystniejsze opcje 
Woofer 15 lub 18 rozpatrzy się obie opcję obudowę się dostosuje. Myślałem nad głośnikami od SBA, bo mieszczą się w budżecie a charakterystyki ( po za cudami na skraju pasma woofera ) wyglądają nieźle. Nie wiem tylko czy te głośniki nadają się do pracy z nagraniami. Dziękuje za wszelkie porady
Woofer 15 lub 18 rozpatrzy się obie opcję obudowę się dostosuje. Myślałem nad głośnikami od SBA, bo mieszczą się w budżecie a charakterystyki ( po za cudami na skraju pasma woofera ) wyglądają nieźle. Nie wiem tylko czy te głośniki nadają się do pracy z nagraniami. Dziękuje za wszelkie porady