Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Petardami w domu bym się nie bawił, lepiej zaopatrzyć się w paczkę balonów i przebijać. Najbardziej pracochłonne jest wykonanie pomiarów dla basu bo najlepiej jest mierzyć w wielu punktach, jest nawet norma ISO na to, żeby uzyskać w miarę użyteczny materiał do analizy.
Zauważyłeś to? Ja zlikwidowałem maksimum na 46 Hz w jednym narożniku, w pozostałych naprawdę niewiele się zmieniło, o węźle ciśnienia na środku pomieszczenia już nie wspominając. Tylko moje pomieszczenie to prostopadłościan z jedną pochyłą ścianą.Mało kto wie ale osłabiając maksima fali równocześnie minimalizujemy jej minima.
A do czego skrzynki za panelem?
Gdzie planujesz zawiesić te panele?
W temacie akustyki pomieszczenia bawię się w wycinanie styropianu
Chcesz owijać wełnę w folię ? w jakim celu skoro ma być pochłaniaczem ?elna rockwool 100mm z Castoramy bedzie owinieta najciensza folia malarska
Skrzynki jeszcze czekaja na olejowanieTo panele były szybciej zrobione niż skrzynki a na forum później od nich pokazane?
Owszem.Chcesz owijać wełnę w folię ?
W celu nie pylenia. Dla niskich czestotliwosci ta folia nie istnieje.w jakim celu skoro ma być pochłaniaczem ?
Tak, ale są w tym wątku jeszcze bez frezówSkrzynki jeszcze czekaja na olejowanie i terminale.
Gilotyna firmy Perfekt model "smart".Co to za maszynka dokładnie?![]()