• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

marian, skoro ludzie to kupuja to gdzie widzisz problem? dla ciebie to glupota ale inni to kupuja wiec czemu maja nie zarobic? tak samo przeciez killer glupote odwala a niezle na tym zarabia :P

Najlepsze teksty:

"stan optyczny" :lol:

"Moc: 2x 750 W przy 8 ohm" :mrgreen:

Co w tym dziwnego ze opisuje stan optyczny? 90% kupujacych cokolwiek nie tlyko na allegro sugeruje sie wlasnie wygladem i to ich sklania w 90% do zakupu...
Stan optyczny to tak jak tuning optyczny aut, ten drugi wg mnie jest bez sensu.

UWAGI MODERATORA
panowie, prosilem juz aby wklejac cytat najwazniejszego fragmetu aukcji. inaczej po wygasnieciu aukcji nic nie bedzie mozna sie dowiedziec...

Dziś na mojej aukcji mam do sprzedania głośnik basowy fiemy SONY

o mocy 80WATT ; 8 OHMS ; GDN 25/80/1
a na zdjeciach wyraznie tonsil

8. oczywiście w przypadku zakupu zwrócimy ci te 49zł. za odsłuch....
niestety smutna prawda. sklepy internetowe robia niezdrowa konkurencje.
najpierw ludzie jeżdżą po sklepach, zajmuja czas i każą się obsługiwać a potem kupują sprzęt przez neta bo można i 20% zaoszczędzić.

http://allegro.pl/item557636259_13_cm_retro_seas_gwarancja.html

Gratis !!
Bas reflex oryginalny mocowany za głośnikiem do magnesu doklejony ..
Kontakt 660 059 648 .
Gwarancja 50 dni !!!!!!!!!od daty nadania paczki !!!!!
Grają dojrzale z nutą dla audiofila z nimi krótka jest godzina niczym chwila !!!!!
zapraszam do licytacji i propozycji !!!!!!!!!
Do kolumienek z nutą Ą i Ę Do MONITORÓW są wyśmienite !!!!!!Ladne i solidne głośniki

Powrót