Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Michał K. napisał:http://allegro.pl/item628352354_tonsil_altus_110_kultowe_kolumny.html
Ceni się chłopak![]()
Witam, na tej aukcji mam do sprzedania głośnik RFT L 3701. 50VA, 4ohm.w przeliczeniu 300WAT. Sprawny, mało używany, pomalowana membrana markerem, średnica 40cm. Sprzedaje go ponieważ nie mam czasu Abu zrobić dla niego skrzynkę.
Więcej informacji pod Tel: 886-690-060
Witam mam do zaoferowania głośnik ALTRONIX ,niebieski z kolektorem fazy o dużej mocy 300W przy 4 omach,głośnik jest wysoko tonowy,wykonany z tworzywa(gumy)co zapewnia długą żywotność i mocny bass,polecam,prawie jak nowy,bcm.Zapraszam jak cena mnie zadowoli to sprzedam
Super głośnik z korektorem fazy,ALTRONIX,300W
jaki nie zdecydowanyWitam mam do zaoferowania głośnik ALTRONIX ,niebieski z kolektorem fazy
Hehe, co za ciemnogród :lol:kozik666 napisał:"Podstawka do głośników lampowych V7" :lol:
Jednym słowem - kawał fali :mrgreen:slipknot1989 napisał:poczuc tą 11sto metrowa fale na klacie :mrgreen:
Nieźle, nieźleZwrotnice kupne gotowe, podział 800Hz i 5KHz. POLECAM