• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Rfck, lightsound z tego forum ;) ale napisal ze kolumny borysa, choc bez pozwolenia to jednak niewiem czy borys zastrzegal i tak wlasciwie jak ktos zacznie szukac pod haslem 'borysa' to znajdzie jego inne konstrukcje co chyba nie jest złe ;)

Może i nie jest takie złe, ale chyba trzeba mieć zgodę na wykorzystanie cudzych fotek na serwisach aukcyjnych ;p

Taka mała anegdotka - ostatnio szukałem czegoś na allegro , jakieś pierdoły do kompa, tak naprawdę nie jest ważne co to było, ważna natomiast że gość zarzekał się w opisie że ma dość "snajperów" i innych którzy licytują w ostatnich sekundach bo co to w ogóle jest :D Oraz tak nie znosi tych ludzi że zakończy aukcję wcześniej, specjalnie aby nie zalicytowali - i zakończył sam 15 minut przed końcem aukcji :lol:

http://www.allegro.pl/item749136167_mega_wypasiony_alpine_cda_98512r_okazja.html

Radio posiada bardzo wiele funkcji z tego co dobrze wyczytałem podłączenie do ipoda ,,ustawienie wdychania wydychania basów ustawienia herców i gegaherców w sopranie basach i srednich tonach czyli muzykę grającą z niego można dostosować tak by grała idealnie dla każdego......

[ Dodano: 2009-10-01, 22:15 ]
http://www.allegro.pl/item749136167_mega_wypasiony_alpine_cda_98512r_okazja.html

Radio posiada bardzo wiele funkcji z tego co dobrze wyczytałem podłączenie do ipoda ,,ustawienie wdychania wydychania basów ustawienia herców i gegaherców w sopranie basach i srednich tonach czyli muzykę grającą z niego można dostosować tak by grała idealnie dla każdego......
:shock:

lklukasz napisał:
,,ustawienie wdychania wydychania basów ustawienia herców i gegaherców w sopranie basach i srednich tonach czyli muzykę grającą z niego można dostosować tak by grała idealnie dla każdego......

LOL, takich bajek dawno nie widziałem :lol: Gość chyba się dobrze nie czuł podczas tworzenia tego opisu. Ale trzeba przyznać, że melodyjnie się to czyta :mrgreen:

jak dla mnie to jest to wynik jakiegoś translatora....może nawet Google Translate...często przy opisach technicznych takie kwiatki wychodzą

"Są one przerobione na zwykle wejścia wiec pasują do wszystkiego gdzie się podłączy" - nie wiem jak mam to skomentować :neutral:

a to jeszcze z innej aukcji tego użytkownika, co prawda nie związane z audio ale myślę że godne uwagi
http://www.allegro.pl/item754109357_rydel_hause_hoodboyz_nba_harlem_akademiks_ny.html
"T-SHIRT się wyróżnia ze wszystkich innych bo jest unikatowy, drugiej takiej w Polsce na pewno nie ma." "Koszulka jest po prostu znakomita, nie spiera się." Stan: Nowy

Jeżeli drugiej takiej nie ma i jest to nowa koszulka to skąd gość wie że się "nie spiera"?

Powrót