Dzisiaj moża szanowna małzonka stwierdziła, że nic nie wnoszę do naszego wspólnego gospodarstwa domowego (pomimo, że CAŁE swoje zarobki oddaję na raty, rachunki, opłaty itd), więc zaproponowałem jej, żeby mnie sprzedała. Zgodziła się, więc oto jest niepowtarzalna oferta kupna całkiem sprawnego 38-latka (jeszcze). Jeśli chodzi o jakieś zalety lub wady przedmiotu sprzedazy to proszę kontaktować się z własciwym sprzedawcą (czyli moją żoną) pod numerem telefonu: 697 637 438. Ja osobiście, niniejszym oświadczam, że cała kwota ze sprzedazy mnie zostanie przekazana na konto mojej żony a ja stawiam siebie do wyłącznej dyspozycji osoby, która mnie kupi. Zaznaczam też, że jedyną osobą odpowiedzialną za moje wady i zalety jest moja żona, która - jednocześnie - jest jedyną osobą prawnie właściwą do rozpatrywania reklamacji i zażaleń. Nie wypowiadam się w kwestii gwarancji, rękojmii, zasad reklamacji itp. W tych i wszytskich innych sprawach związanych z ustaleniem warunków sprzedazy, specyfikacji przedmiotu sprzedazy, cech oferowanego towaru itp prosze kontaktować się z numerem....