• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Ja tego nie wiem, ale to jest dobre :

KOLUMNY NA TYCH GŁOŚNIKACH KOSZTUJĄ 7000 ZŁ !!!
OTO SPOSÓB JAK ZA MNIEJ NIŻ 200ZŁ
STAĆ SIĘ WŁAŚCICIELEM CZEGOŚ WARTEGO
7 TYSIĘCY PLN !!!

Czyli kupujemy 2 głośniki TESLA TVM ARZ 6604 za 199,99 zł , budujemy kolumny za 0 zł i mamy sprzęt "ZA MNIEJ NIŻ 200ZŁ" "WARTy 7 TYSIĘCY PLN !!!"

Gościu ma wyobraźnię... :D

Po prostu był i tyle, zachowujecie się trochę jak kobiety, co za plecami lubią porozmawiać o kimś. Sami się go o to zapytajcie...
Zdobył zaufanie, był dobry w tym co robi, więc i był modem. Popełnił błąd zrobił źle, już nim nie jest. Jakie są teraz jego poczynania, to już chyba nie temat do dyskusji, co? Skoro jest wykluczony.

Nie mam zamiaru żebyście odczuli to jako formę ataku, ale nie lubie "biadolenia" za plecami.

Jakie są teraz jego poczynania, to już chyba nie temat do dyskusji, co?

Spoko, jest to temat w offtopicu, a aukcje takero tym bardziej sie do niego nadają. m. innymi przed takimi sprzedawcami (nierzetelnymi) ostrzegamy/nabijamy się w tym wątku. On wielu osobom nie odpowiadał na stanowisku modera a mimo to był nim jeszcze długo...
Ciekawym tylko jak byś na niego psioczył jak by i ciebie oszukał. Przez niego ja wyszedłem na oszusta bo wzialem kase za frezarkę, którą on zawinął i nie przekazał dalej.

Powrót