• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

niezbyt skutecznie odwraca uwage od przecietnego samochodu
lepszy efekt by uzyskal pozyczajac alusy i robiac lepsze zdjecia

2 rzeczy - żadnych podfrezowań pod głośniki, wsadzone do budy z innych kolumn (nie wiem, może akurat litraż i strojenie się zgadza, to by było dobrze); no i najważniejsze zwrotnica jest killera ,zap audio to jego sklep z tego co kojarzę, więc nie liczyłbym na dobre zgranie tych seasów:]

Nie na temat...
Zwrotnice wyrzucone na zewnątrz do robionych na zamówienie skrzynek z czarnego pleksi
.

Otwierasz czarne pleksi-pro-pudełko, patrzysz - a tu panel buk klepka, usmarkany termoglutem :D

http://allegro.pl/cardas-myrtlewood-blocks-podstawki-pod-kable-duze-i2516522652.html
"Podstawki tłumią drgania przewodów podczas przewodzenia prądu oraz zabezpieczają przewody przed absorpcją szkodliwego promieniowania RFI i EMI, które zawsze kumuluje się przy dużych płaskich powierzchniach np. podłodze."

http://allegro.pl/cardas-jumper-cables-zworki-glosnikowe-do-bi-wire-i2516522643.html
"Wysokiej jakości zworki głośnikowe zastępujące standardowe zwory w gniazdach głośnikowych typu bi-wire. Znacząca poprawa jakości brzmienia w każdym aspekcie ze szczególnym podkreśleniem czystości wybrzmień, precyzji lokalizacji i przestrzeni."
Jak przysiąde to moge im takich narobić cały worek, po 200zł za komplet :-)

"Podstawki tłumią drgania przewodów podczas przewodzenia prądu oraz zabezpieczają przewody przed absorpcją szkodliwego promieniowania RFI i EMI, które zawsze kumuluje się przy dużych płaskich powierzchniach np. podłodze."

Mam trochę dębiny na stanie... Może za tydzień moją aukcję ktoś tutaj wstawi :D

Powrót