• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

jedno jak i drugie bylo na charkach nie filtrowanych glosnikow w danej obudowie i ulozeniu. wycinanie uskoku na 1,5 konczylon sie nudna wycofana srednica wiec zostawilem. zalozenia projektowe tez nie pozwalaly na zwrotnice zbyt rozbudowane

- - - - - aktualizacja - - - - -

jakies jeszcze uwagi ? jak znajde to moge Ci wyslac charki glosnikow niefiltrowanych w tych obudowach ...

- - - - - aktualizacja - - - - -

jakies jeszcze uwagi ? jak znajde to moge Ci wyslac charki glosnikow niefiltrowanych w tych obudowach ...

U ciebie tez wyszło to podbicie i dołek na 1,5kHz
U mnie i nie tylko było to samo
Z tym nie wiele mozna zrobic
Próby wycięcia powodują nudna średnice wiec ja bym tez tego nie ruszal
Dla mnie wyglada ok

Dołek tu mnie najmniej zastanawiał, bo widać że taka jest kopułka. Najbardziej mnie zastanawia zapadłość na ok 1,5kHz.

Nie na temat...
W sumie to już nie wiadomo, która aukcja jest prawdziwa tyle kopii się narobiło.

Nie pomyliłem tematu, nie wiem czy to okazja czy nie więc wrzuciłem tutaj, tak jeden mi styknie bo planuje głośnik centralny do kina ale w formie klasycznego 2way aby uniknąć wszystkich problemów kierunkowych "klasycznego" leżącego , a miesjca pod tv mam na coś małego.

To opłaca się ten głośnik , czy szukać czegoś innego

Ostatnia edycja:
Powrót