Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Sam produkt dla niektórych może być kontrowersyjny ale sama idea jest jak najbardziej super dam przykład z mojego życia , kiedy byłem młodym szczylem z moją żona byliśmy na mayday w katowicach w sumie jak co roku ale ten rok był wyjątkowy bo niecałe 5 mc wcześniej spłodziłęm syna , Igor w brzuchu bansował razem z nami kilka godzin w katowickim spodku o dziwo był spokojny i nic złego ani dziwnego się nie działo zaskoczenie przyszło jak się urodził jako mały bobas mógł zasypiac przy włączonym głośno telewizorze czy hałasie nie przeszkadzało mu to w cale później jak podrósł i miał już kilka lat okazało się że lubi słuchać głośno muzyki i razem testowaliśmy w domu nie jednego suba trzęsącego flakami co z reszta lubi do dzisiaj teraz ma 10 lat i głównie słucha muzyki elektronicznej prawie takiej jak ja , czy to przypadek ? może geny po starym ? a może czym skorupka za młodu nasiąknie...?
PS nie ma ubytku na słuchu jak by ktoś pytał
Niemowlaki lubią zasypiać przy „hałasie”. Wynika to z tego że w brzuchu u mamy jest cały czas głośno: serce mamy, szum krwi, oddech, głos i dźwięki z zewnątrz. Mój syn najlepiej zasypiał przy odkurzaczu Muzyka też mu nigdy nie przeszkadzała A odkąd dowiedzieliśmy że żona jest w ciąży, wieczorem czytałem bajki „ do brzucha”. Potem po urodzeniu uspokajał się jak mu czytałem. Tak wiec ten „głośnik” to dziwny i nietypowy produkt, ale być może coś w tym może być
Ogłoszenia są do wyczerpania przedmiotu Na początku cena jest niska Ludzie kupuja Statystyki rosna np 7 osób kupiło 14szt Nagle towar sie kończy na magazynie i co w tedy? Zmieniamy cene na kosmiczana zaporową nikt nie kupuje Jak na magazynie towaru przybywa cena w dół Ale statystyki zostają Ludzie filtrują wyszukania także po zainteresowaniu danym produktem od taka tajemnica, markiting
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.