• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

czego to ludzie nei wymysla :/

Sam produkt dla niektórych może być kontrowersyjny ale sama idea jest jak najbardziej super dam przykład z mojego życia , kiedy byłem młodym szczylem z moją żona byliśmy na mayday w katowicach w sumie jak co roku ale ten rok był wyjątkowy bo niecałe 5 mc wcześniej spłodziłęm syna , Igor w brzuchu bansował razem z nami kilka godzin w katowickim spodku o dziwo był spokojny i nic złego ani dziwnego się nie działo zaskoczenie przyszło jak się urodził jako mały bobas mógł zasypiac przy włączonym głośno telewizorze czy hałasie nie przeszkadzało mu to w cale później jak podrósł i miał już kilka lat okazało się że lubi słuchać głośno muzyki i razem testowaliśmy w domu nie jednego suba trzęsącego flakami co z reszta lubi do dzisiaj :) teraz ma 10 lat i głównie słucha muzyki elektronicznej prawie takiej jak ja , czy to przypadek ? może geny po starym ?:D a może czym skorupka za młodu nasiąknie...?
PS nie ma ubytku na słuchu jak by ktoś pytał ;)

Ostatnia edycja:
Niemowlaki lubią zasypiać przy „hałasie”. Wynika to z tego że w brzuchu u mamy jest cały czas głośno: serce mamy, szum krwi, oddech, głos i dźwięki z zewnątrz. Mój syn najlepiej zasypiał przy odkurzaczu :) Muzyka też mu nigdy nie przeszkadzała :) A odkąd dowiedzieliśmy że żona jest w ciąży, wieczorem czytałem bajki „ do brzucha”. Potem po urodzeniu uspokajał się jak mu czytałem. Tak wiec ten „głośnik” to dziwny i nietypowy produkt, ale być może coś w tym może być :)

Ogłoszenia są do wyczerpania przedmiotu Na początku cena jest niska Ludzie kupuja Statystyki rosna np 7 osób kupiło 14szt Nagle towar sie kończy na magazynie i co w tedy? Zmieniamy cene na kosmiczana zaporową nikt nie kupuje Jak na magazynie towaru przybywa cena w dół Ale statystyki zostają Ludzie filtrują wyszukania także po zainteresowaniu danym produktem od taka tajemnica, markiting

Obudowa bez komentarza ale monitoring temperatury cewki na podstawie badania temperatury magnesy? Na prawdę?

Koleś powinien sobie przykleić termometr a nie do głośnika, i zmierzyć temperaturę😉, czego to ludzie nie wymyślą

Powrót