Cześć, cześć wszystkim ... cześć, cześć!
To jakiś absurd ... aż trudno w to uwierzyć. W zasadzie to w tle widać tylko jakieś Technisc-y i to może coś znaczyć - w sensie jakiejś utrwalonej manii lub skazy. To jest po prostu OBŁĄKANE !!!
Sama treść ogłoszenia rodzi pytania typu: "Na jakim my świecie żyjemy?", "Czy jestem już w piekle?"
"
O przedmiocie, cena 8 000 tyś zł.
Kolumny kupiłem pół roku temu na Allegro.Spisują się znakomicie.Są całkowicie przerobione.Zostały zmienione wszystkie głośniki.Podaję ceny:wysokotonowy-2 szt 500 zł,średniotonowy 2 szt 600 zł,niskotonowy przód -2 szt 260 zł,niskotonowy tył 2szt-160 zł.Głośniki średniotonowe są przyklejone,głośniki niskotonowe przód są przyklejone,głośniki wysokotonowe są przykręcone,głośniki niskotonowe tył są pzrykręcone.Impedancja głośników jest nie znana,Trzeba zmierzyć-nie mam czym.Wszelkie dane techniczne głośników podam przez telefon."
To mój pierwszy wpis po rejestracji. Od pół roku przeczesuje Allegro, jeśli chodzi o audio i czegoś takiego jeszcze nie spotkałem ... może dlatego, że od razu filtruje do małych kwot.
Nawet nie będę pisał, jak duże mam problemy z kupieniem w miarę dobrych kolumn, w jakiejś normalnej cenie ... a już trochę tych używanych kupiłem. Tragiedia ... niewiele osób pisze o stanie faktyczny a z jeszcze mniejszą liczbą, można w ogóle się dogadać.
Jeszcze raz witam wszystkich ...