• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

hahaha fajny opis :D wnetrze z carbonu z kajakow szturmowych :D itp eh noi szybkosc lepsza niz uss enterprise :D

ludzie naprawde nie wiedza juz co wymyslac, niedlugo beda dodawac gratis dziewczyne//żone przy sprzedazy samochodu ;]

gosc stracil prace nie dziwie sie ze wymyslil taki opis... a co do tego ze widac panienki gacie przy klimatyzacji to trzeba nie miec wstydu? podejrzewam ze to panienka goscia ktory to wystawial :) mi tam sie podoba ale swojej dziewczynie bym nie pozwolil tak pozowac.

oj joj oj jjoj jojjjjj ale byłaby jazda.... :P Niezły gadżet do tego autka...:]
na poczatek fajny gadzet a puzniej zaczyna jeczec zeby fotro na zime kupic:P

[ Dodano: 2005-09-25, 21:06 ]
ludzie naprawde nie wiedza juz co wymyslac, niedlugo beda dodawac gratis dziewczyne//żone przy sprzedazy samochodu ;]
BLACHARA LECI NA SAMOCHUD NIE na wlasciciela wiec sie z samochodem nie rozstaje przy sprzedazy :P

albo brata ,siostre, mame, tate romana giertycha i leppera tez

matt teraz to przegieles :) to moim zdaniem przebilo wszystkie linki na allegro speszyl... przeczytalem wszystkie komentarze jakie otrzymal ten gosc.... przegiecie paly...

Ten komentaz jest najlepszy "Wszystko ok pierwszorzędnie zostałem wydymany" i ten "JEBANY SUKINSYN
Wyrolował mnie huj,jeśli zostanie namierzony, jestem gotowy złożyć się na paliwo, i przejechać się do niego chociażby przez całą Polske!!!
Wiecie że gdy zoriętowałem sięo co chodzi ten pedał zajebany GROZIŁ mi.
moje gg........" Najgorsze jest to, ze takich delikwentow jest wiecej. Na szczescie (odpukac) robie zakupy na allegro juz jakis czas i jak do tej pory nie mialem zadnej "wtopy". Czego i Wam zycze.

mialem kiedys gdzies zapisanego kolesia ktory mial 287negatywow jego konto zostalo zlikwidowane naszczescie a nie tylko zawieszone

Powrót