• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

lanzary to syf jest :P
jak wpadnę do Irka z aparatem to pokażę Wam jakie teraz głośniki w chinach produkują :P

No prosze...ładne rzeczy...nigdy bym Cie nie podejrzewał o doradzanie takigo czegoś :razz:

Zajefajny opis :mrgreen: najbardziej podobaja mi sie teksty:

"VOICE KRAFT SYMBOL JAKOŚCI"

"SAMOCHÓD MOŻE TEGO NIE WYTRZYMAĆ"

"SZAFY Z MYŚLĄ O NASZYCH ALLEGROWICZACH!!! ZOSTAŁY SPROWADZONE Z ZAGRANICY"
-no jasne :lol:

"kosz stalowy - w innym przypadku skrzynia by się rozleciała"
-co ma piernik do wiatraka? :grin:

nie wspomne o tej porazajacej mocy 2800W

"TO NAPRAWDĘ JEST NIE DO WYOBRAŻENIA,TA MOC "POWALI" KAŻDEGO Z NÓG"
-chyba dzwiek powali,to to napewno :razz:

no a tego to juz nie przetrzymam...ktos (pewnie taki sam dres jak ten) jakis czas temu przejezyczyl sie i zamiast "masakrator" napisal "maskarator"...kolejny dres tego nie zrozumial,bo to tepaki,i skopiowal z bledem,teraz wszystkie dresy pisza "maskarator"....ZAŁOSNE :shock:

Przeczytałem sobie ten opis do końca i w zasadzie musze stwierdzic, że aukcja kwalifikuje się do zgłoszenia do Allegro. Co za bzdury tam piszą :shock: "MARKA VOICE-KRAFT - TO BARDZO ZNANA W NIEMCZECH I CAŁEJ EUROPIE ZACHODNIEJ FIRMA ZAJMUJĄCA SIĘ PRODUKCJĄ NAJWYŻSZEJ KLASY SPRZĘTU AUDIO hifi
TO ONI KREUJĄ DZISIEJSZY RYNEK ROZWOJU NOWYCH PRODUKTÓW - DO KTÓRYCH NALEŻY TA SKRZYNIA. " To już nie marketing, ale zwykłe kłamstwo.

[ Dodano: 2008-01-26, 23:33 ]
http://www.allegro.pl/item303006497_carpower_wzmacniacz_monacor_jak_nowy_zapraszam_.html

Fajny ten telefon ;)

no włąśnei dopiero zobaczyłem ten maskarator czy masturbator czy co tam heh skoro to ma 2400W to pewnie nie spali się po podłączeniu do gniazdka bezpośrednio :D w sumei to by było 6600W przy 8 ohm(głośniki szeregowo) ale kosz jest stalowy a do kosza podłącza się "pront" no nie? heh
Ale trzęsie pewnie nieźle przy dobrym zasilaniu :)

Powrót