• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

tda to scalak a nie tranzystor i chyba nie jest oparty na technologi Mosfet jak to jest napisane :P po drugie jest po jednym tda na strone i tda dla 4ohm daje 100rms?? i ta przetworniczka tez mi sie troche za mala wydaje... ale moge sie mylic...

aa o to chodzi,a przetworka jest ok, Kiedys elmer taka zrobil,kupil ja takero,potem ja,potem viper... i tak krazy po swiecie :) miala 250W(jakos tak),trafo przewijane z zasilki ATX i reszta ukladu. napędzał nią 2x tda + mostek.

Ludziki,nie szkoda wam kasy na takie gówna?A jak coś padnie to co?Każdy se poradzi?Wątpie.Przy dzisiejszych cenach wzmacniaczy nie warto se dupy kręcić takimi wynalazkami.I do takiego wniosku już dość dawno z Irkiem doszliśmy.

rozbawiło mnei to zdanie "Słuchałem już zestawów za 500-600 kzł. na Audio Show, które okazały się totalną porażką !!! " no i wytlumiona komora widac i hi-endowa zwrotnica :) nic tylko kupic

Powrót