• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

To samo napisalem Dragonowi,ze chetnei bym tego posluchal he he (przyslal mi ten link pare dni temu).

ja slyszalem jedna taka dziwaczna konstrukcje (2x12" + 2x6" + 2x1" na jedna kolumne) i szczerze mowiac pierwsze wrazenie bylo calkiem pozytywne. mozliwe ze byla calkiem dobrze dobrana zwrotnica ale nie gralo to az tak tragicznie jaki inne smieci jakie slyszalem

Widze ze na tym forum tez nie wiedza co to za kolumny...a przecie jedna osoba z tego forum twierdzi ze widziala bardzo duzo...no widac ze nie wszystko.

bardzo duzo wcale nie oznacza wszysto panie marianie...
widze ze ty tylko sie potrafisz czepiac wszystkich ludzi i szczegolow ktore powiedza...

greg00 napisał:
widze ze ty tylko sie potrafisz czepiac wszystkich ludzi i szczegolow ktore powiedza
A z kad wiesz o czym i z kim gadalem? A ty juz sluchales tloczonej plutki czy jeszcze nie?

ze względu na korektor fazy ?!
a czemuż to ?
mnie bardziej interesowałby kosz :P bo za tą cene to ciężko kupić głośnik z alu koszem i to takim ładnym jak ten, no chyba że to tylko foto poglądowe ;) (co tak absolutnie serio mówiąc też się na allegro zdarzało...)

Powrót