• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

ciekawe czy ta dziewczyna wliczona w cene sprzętu :razz: a może to zdjęcie z AŁDIO SZOŁ 2008

sorry ale jaka jest różnica między fornirowaniem wiórówki a fornirowaniem osb?
jedno przyklejasz i drugie też przecież>??

strukturA plyty osb nie nalezy do najrowniejszych i kiepsko ja sie przycina w domowych warunkach... ale dla chcacego nic trudnego

Prawda jest taka że sprzedawać na allegro możesz wszystko , najwyżej nikt Ci tego nie kupi...
Sam właśnie kupę śmieci sprzedają - przemeblowanie, remont itd i dobre jak wpadnie te 3 czy 4 stówy z kupy śmieci które normalnie poszłyby na śmietnik ;]

opis to obusieczna broń - trzeba wpierw wybrać grupę docelową i to determinuje nam typ opisu, stopień jego "przesadyzmu".
Tutaj mogłem sobie poeksperymentować i popisać różne bajki bo i tak nikt poważny tego nie kupi, ani nie pójdzie to za poważne pieniądze :)

Aha - właśnie wystawiłem nowe aukcje ;)

Fajnie się to czyta :P heh. A co do doklejania magnesów, myślałem żeby dokleić magnes do mojego suba żeby jeszcze mu trochę podnieść efektywność i robi się to tak że magnesy się mają odpychać czy przyciągać?
Ekranowanie mi nie potrzebne :)

Powrót