Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
devolt napisał:
było... Ostatnio za 3000 miał to cudo wystawione...devolt napisał:
Wyglądają na STXy (membrany). GDN-32-450-4-SC / GDN-27-450-4-SC.dzwiedziu napisał:devolt napisał:
Ciekawy jestem co za głośniki tam siedzą?
Raczej "Subopuf", lepiej brzmi :lol:wojak737 napisał:"Pufosub"
dobre :!: podoba mi sie :mrgreen:subpuffer
Czyli jak puścić sygnał przez zasilaniemocno rozbudowana sekcja zasilania, z możliwie najgrubszymi i najkrótszymi drogami sygnału – bez żadnej korekcji „direct”
Czyli we wzmacniaczu działa miękki start, nic więcej„miękki” start i koniec
Jaki odważnyskutecznie „wysteruje” nawet trudne kolumny – 84db, nie boi się spadków 2ohmowych!
Tzn. wstawiona inna końcówka mocy, albo struktura krzemowa poprawiana dłutem.konstrukcja oparta na 2x lm3886l dodatkowo poddanych modyfikacjom, w celu polepszenia fabrycznych parametrów
Wow, w zasilaniu 0,4F, nieźle. Niektóre estradowce tyle nie mają.koreańskie kondensatory Samwha 4x 100000uf 63V
pasmo przenoszenia: pełne - poniżej20hz - powyżej20hz
Ciekawy pomiarstosunek sygnał do szumu: powyżej 96db - testowane na kolumnach 96db!
Bo sprzęt szumiał tak, że nie dało się wytrzymaćU mnie potencjometr nigdy nie przekroczył połowy, gdyż było to zbyteczne.