• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

nie, zawsze sprzedaje to co chce... ale widac ze albo ma zle fotki albo kogos naciaga
nawet do niego nie pisze :D

to sa zwrotnice do STXow!

nie, zawsze sprzedaje to co chce... ale widac ze albo ma zle fotki albo kogos naciaga
nawet do niego nie pisze

No nie wiem - ja bym się jednak odezwał, bo, jak by nie było, może z tego jakiś "czarny pijar" (modne niedawno powiedzonko ;) ) wyjść na konto Twojej osoby. Poza tym nie wiem, czy gość robi to nieświadomie czy umyślnie - trochę niefajnie to wygląda biorąc pod uwagę, że wspomina on o Tobie w opisie aukcji... Ja bym interweniował... Choćby tak dla zasady ;)

moze nie zwiazane z audio ale mistrz ortografi, interpunkcji i skladni zdania!!! ;)
http://allegro.pl/szlifierka-szerokotasmowa-pasy-scierne-i1890974189.html
PASY SCIERNE BEZKONCOWE DO SZLIFIEREK TASMOWYCH NA PŁÓTNIE

pasy bezkoncowe do karzdego typu szlifierki tasmowej wasako i szerokotasmowej

wykonujemy pasy na płotnie sciernym co zapewnia dłusza eksplatacje pasa sciernego o 60%

nisz uzywanie tego samego pasa na papierze oraz nie mozna ich zerwac dzieki temu oszczedzas czas dłuzej

szlifujac na 1 pasie cena 1mb na płótnie to 4netto zł czyli np pas 150x6,45 x4,zł = 25,80zł netto 31,73zl brutto

wylicz ile twuj pas na szlifierke tasmowa bedzie kosztował niekture firmy pasy na papierze

150x6,45 sprzedawaja po 27zł na papierze ktory jest duzo słapszy od naszego pasa na płótnie

zapytaj i dowiec sie wiecej mozna dzwonic od 8,00 do 20,00 tel *** *** ***

Powrót