• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

"JESLI NIE ODBIERAM TO ZNACZY ZE JESTEM W NIEMCZECH"

Chyba kurde chodzę po śmietnikach/wystawkach...

Ja pierdziele, nie wiedziałem o takich aukcjach :o

Przecież napisał że sprzedaje bo nie ma miejsca w pokoju na dwa wzmacniacze,i to z pewnością jest jedynym powodem sprzedaży:)Jeśli by było inaczej nie pozbywałby się tak dobrego wzmacniacza z taką ilością lamp:flapper:

No nie wiem czy to akurat do tego tematu powinno trafić, bo gdzie kupisz tyle głośników za tą cenę? i to jeszcze z subem wykończonym (jakoś nic nie napisał ze sprzedaje same głośniki).

No dobra, te suby siouxa są akurat ok, pólka axtona też (w sensie jest na nią popyt) - jak ktoś chce, może wziąć na handel.

Jednak wykończenie przednie :) Ta "lotka" do suba pasuje chyba w wypadku cabrio - wkładasz suba na tylne siedzenia, i przy okazji lotka jest ;P

Powrót