• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Zadzwoń do tego sprzedawcy, umów się z nim, i powiedz mu to co przed chwilą napisałeś.
Mam nadzieję że będzie od ciebie hmm, lepszy? niekoniecznie w pyskówkach ale w sile perswazji.

Szacunku trochę.

Bo jak widać guwnoludz, wolą wysmiewki i krytykę niskich lotów przekonujących do swoistego usytuowania w chierarchi na odpowiednio niskim poziomie gdzie poziom ten jest coraz obszerniejszy i chyba nie ma granic.

A tak w temacie, to sporo pracy ktoś włożył w ten 2.1.

Wygląda jak wygląda, i gra pewnie jak wygląda.

Zadzwoń do tego sprzedawcy, umów się z nim, i powiedz mu to co przed chwilą napisałeś.
Nie mam czasu na pierdoły , krytykować i pośmiać się z takiego szamba zawsze można bo nikt mi tego nie zabroni to wolny kraj więc mogę z krytykować owy twór tym bardziej że są do tego przesłanki bo np nie jest wart tytle ile żąda w aukcji.
Takie ulepy były są i będą i ludzie którzy je tworzą, niby nic w tym złego bo nikt takiemu osobnikowi nie zabroni nie uczyć , nie doinformowywać się w temacie .
Rób co chcesz ale licz się z tym że gdy wystawiasz takie coś publicznie na sprzedaż za surrealistyczną kwotę to nie będziesz traktowany poważnie ;)

faktycznie rarytas... ale ten stan :/

swoja droga, zobaczcie na glosnik wysokotonowy. jak dobrze ze juz wyglada lepiej :D

o-cholera-tego-sie-nie-spodziewalem_2017-06-22_15-35-18.jpg

Hehe, nieźle, nie rozumiem fenomenu tego odbiornika, końcówka taka jak w każdej innej starej Unitrze, słaby stereodekoder na UL1601, moc która nie powala na kolana, wyglądem nie ustępuje DSH303A, a ten jakoś nie obrósł aż taką legendą...

No ale są ładne wskaźniki...

Ostatnia edycja:
kolega w IDEALNYM stanie sprzedal za duzo mniej! :(
sprzedal, kupil tanie kino yamahy i jest mega zadowolony bo gra to LEPIEJ! :p

Powrót