• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Tak jak minął już czas kupowania dużego Fiata za grosze, tak minął już czas Radmorow za pół darmo. Kwestia jakość dźwięku jest tutaj zupełnie drugorzedna.

Tylko że sporo z tych fanatyków twierdzi, że to gra, do tego jeszcze Altusiki i jest siódme niebo...

Jak ktoś mi coś takiego opowiada, to nawet wolę się nie kłócić.

W zasadzie nie ma to większego znaczenia. Altusy nadal są produkowane, wiec ceny są ustabilizowane, a magia Radmora jednak nie chce umrzeć.

Teraz możesz urządzić sobie koncert we własnym domu, dzięki profesjonalnemu głośnikowi Pałer Ałdio (edycja kolekcjonerska) Sławomir Edyszon posiadającym mocny 8 calowy vufer i 3 calowy mitrendż...

UWAGA limitowana edycja Sławomir Edyszyn rekomendowana przez samego Sławomira tego od "Miłości w Zakopanem". Przetestował go osobiście i rekomenduje na domowe imprezy....:lol::lol:

Jebuem.....

d9469af3047b58991431a224b8a9a2c0_1578389104.jpg

Ostatnia edycja:
"...lub jak wolisz sześć tysięcy wat pe em pe oooo"

Zakrztusiłem się smarkiem :biggrin:

Po pierwszym zdaniu już widadomo z kim mamy przyjemność...
"Mam do sprzedania dość bardzo dobrym stanie"

Teraz możesz urządzić sobie koncert we własnym domu, dzięki profesjonalnemu głośnikowi Pałer Ałdio (edycja kolekcjonerska) Sławomir Edyszon posiadającym mocny 8 calowy vufer i 3 calowy mitrendż...
Tak oto historia zatoczyła koło, po prawie 100 latach wracamy do słuchania w mono.
Szkoda tylko, że jakość dźwięków wydobywających się z tego urządzenia nie dorównuje tej z przed 100lat.
Wtedy mieli już lepsze głośniki niż są w tym wynalazku.
Postęp niema co :)

Co to takiego "Zbalansowana 20 mm melyrowa kopułka tweetera"? To coś lepszego od berylowych? Czy chodzi o te najtańsze foliowe jak w słuchawkach?

Powrót