• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Tak,rozszyfrowałeś mnie...od dziecka zazdrościłem wam tych gwiazdek...a teraz próbuje je "shakerować" i ja też będe miał :P <żart>

Przy aukcji za 15000zł prowizja dla allegro wyniesie ok 150 zł więc trochę wysoka cena jak na lewy komentarz :)

A ja proponuję zamknąć ten wątek, bo generuje dużo ruchu, nie jest w żaden sposób związany z audio, a ostatnio się z niego gadu gadu zrobiło :/

Daje łeb uciąć że sprzedający ma niewięcej jak 15 lat :/....CO ZA KRETYN no ludzie.500W?...chyba matka na tym garnki stawia :/

digital, daj spokój.Przecie to stx od podszewki.Ceny z kosmosu.Typowe nawijanie bawełny na uszy.Prawda jest jedna tak jak gość napisał,ostre brzmienie.To sie akurat zgadza.

hahaha...jak to koles posprzedaje po swoich cenach to chyba sam zaczne takie robić tylko kopułki na lepsze wymienie :)

Swoją drogą czy ktoś juz miałdo czynienia z nową kopułką stx??

juz byla opisywana przez LUKASZA jakis czas temu ale opinia byla taka "cos pomiedzy alfredem a tesla" wiec nie za dobrze lepiej kupic tesle

tą stronkę Kisielg-audio widziałem już jakiś czas temu... ogólnie to koleś ma podobną strategię jak inni producenci kolumn... zrobić coś, koszt zrobienia pomnożyć przez 3 i sprzedać. Najlepsze są chwyty reklamowe tego gościa na allegro:
np. monitory studyjne M2
"Korzysta z nich m. innymi  Artur Gadowski z IRA ,  DJ_ART, TorHause, T. Rudziński i wielu innych muzyków i reżyserów dźwięku

ahahahah... to nie alphard.. to ALAPHARD ... pewnie jakas nowa hi-end'owa firma, bo jak napisal to ktoś, kto jest AUDIOFILEM, ze zestaw porównywalny do JBL to musi byc naprawde dobre...

buaaahahahahahha :)

ciekawe... w tytule jest ze od 1pln a wywolawcza jest 100pln ;> a ogolnie to wolalbym tego nie slyszec ;P jeszcze bym od tej mocy ogluchnal czy co.... ;P
pozdro

Powrót