• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro - za coś takiego pernament bana bym dawał...

Dobra robota chłopaki :mrgreen: Załatwiliście gościa. Ale w sumie już o wiele wcześniej widziałem że ten gość sprzedaje projekty ''visaton'' na allegro :razz:

Mnie wkurza cholernie coś takiego, "sprytnie" sobie z neta skopiował projekty - coś co każdy może za darmo mieć i to sprzedaje, imho to "troszkę" nie fair... Nienawidze takiego "cfaniakowania" :|

Ale są chyba pewne granice, czyż nie?? Wychodząc z takiego założenia, przyzwalasz na tego typu praktyki! Trzeba powiedzieć zdecydowane NIE takim ludziom, i zwalczać ich aż do skutku... Bo jedni są uczciwi i naprawdę sprzedali by tylko to co sami wymyślili a inni sprzedają pracę tych pierwszych... Idąc tym tropem, kiedyś nie będzie skąd kraść pomysłów...

melisław napisał:
Ale są chyba pewne granice, czyż nie?? Wychodząc z takiego założenia, przyzwalasz na tego typu praktyki! Trzeba powiedzieć zdecydowane NIE takim ludziom, i zwalczać ich aż do skutku... Bo jedni są uczciwi i naprawdę sprzedali by tylko to co sami wymyślili a inni sprzedają pracę tych pierwszych... Idąc tym tropem, kiedyś nie będzie skąd kraść pomysłów...

hehehe, zgodzę się z tobą, przecież w pierwszym poscie wcale go nie poparłem :)
tylko mówię jak jest w życiu...

El_liero napisał:
hehehe, zgodzę się z tobą, przecież w pierwszym poscie wcale go nie poparłem :)
tylko mówię jak jest w życiu...
W takim razie przepraszam za trochę ekspresywną wypowiedz ale krew mnie zalewa jak widzę takie cwaniactwo.

Typowy przykład kradzieży własności intelektualnej, która o dziwo w naszym społeczeństwie uznawana jest często jako coś co można sobie bez przeszkód przywłaszczać.

Powrót