• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Alpharad LW 1200

skrzynia złożona z zalecanego litraż a tunel fakt bardziej jak to mówisz na oko ze względu na to ze sam móglbym sobie z tym nie poradzić dwa szkoda czasu na to przy tym głośniku bo raczej efektu łał się z tego nie uzyska. mogę przekazać je zainteresowanym do dalszych ''zabaw''.

Fachowcy ostatnie pytanie nadaje się ten głośnik na sub czy nie i jaka obudowa :???:

- - - - - aktualizacja - - - - -

Jeśli to lipa to trzeba wszystkich uświadomić a nie pisać że coś się da z tego zrobić :???:

Marian pisał jeśli oddam jemu ten głośnik to coś z niego wydusi.:???:

Odkup to trzy browce plus koszty przesyłki ( a to może przekroczyć wartosć) :biggrin:

skrzynia złożona z zalecanego litraż a tunel fakt bardziej jak to mówisz na oko ze względu na to ze sam móglbym sobie z tym nie poradzić dwa szkoda czasu na to przy tym głośniku bo raczej efektu łał się z tego nie uzyska. mogę przekazać je zainteresowanym do dalszych ''zabaw''.

Skoro tak uważasz to po co te kombinacje :)
Jeśli dobrze zrozumiałem to masz obudowę bass reflex z mega nisko strojonym bas reflexem :)

Fachowcy ostatnie pytanie nadaje się ten głośnik na sub czy nie i jaka obudowa

Ten glosnik to jest lipa, nie oszukujmy sie. Zeby jakos zagral potrzebuje bardzo duzej obudowy, inaczej nie bedzie niskiego basu. Moim zdaniem naklad pracy na obudowe jest niewspółmierny do efektu jaki sie osiagnie.

Powrót