• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ALPHARD CW 1202C VS BOSCHMANN ALX-12SP

• Autor wątku Autor wątku crx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

crx

Reakcji
0
alphard 125zl boschmann 199zl.czytajac cale forum doszlem do wniosku ze to sa najlepsze glosniki obu firm. mam wzmaczniacz dysponujacy 220 W RMS.Chodzi mi o najnizsze zejscie.wiem ze to sa szajsowe firmy ale w tej cenie to jako tako napewno gra.co mi polecacie.

dzięki Maxi, o to mi właśnie chodziło :) napewno wyjdzie poniżej 250zł. ale to już BANKOWO.

hmmm... ciekawe ale takie dosc niepewne, bo w sumie nie wiadomo czy sie wszyscy zapakuja w 30kg i te ceny jakie dokladnie wyjda...

to można zrobić drugie zamówienie powiedzmy w 5 osób i zamówić. i w 250zł napewno się zmieścisz

co za polityka na tym forum !, trzymajcie sie pytan a nie dokladajcie za kazdym razem swoje 5 gr, pyta o alfreda i buszmena widocze mu sie tak w glowie umailo i chce to wiedziec a nie o jakims sls

osobiscie ciezko mi powiedziec cw slyszalem i niezly glosniczek jak na ta firme za to buszmena nie slyszalem wiec nie bede sypal teoria

Ja bym wolal buszmena. Wyglada profesjonalnie i jak za te pieniadze to nic pozadniejszego kupic sie nie da.

Powrót