• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Alphard Yakuza 15" w domu ?

Reakcji
0
Jak w temacie mam w planach kupić ten głośnik do auta i pomyślałem aby tez kupić taki do domu ale czy to sie nada ? pomieszczenie w którym by grała yakuza to 28^2

w tym się sprawdzi wyśmienicie :)
to wyjątkowy zamulator - w kinie mało co mu dorówna we wszelakiego typu wybuchach itd.
Tylko że potrzebuje napędu dobrego.

ja obecnie w domu mam tez samochodówke hertza es300 i jego brzmienie bardzo mi sie podoba :) tzn podobało bo wzmak mi poszedl z dymem;/

acha... fachowa większoś forum twierdzi że samochodowe głośniki nie pasowac do chałupa?? taki hertz raczej nie muli ale ma powera niesamowitego i niesamowitego zejscie....

ale nie kazdy do CA zagra w HA.
najprostszy przyklad? axx1010,w domu dostawal 300 W i gowno go bylo sluchac,a w aucie dostawal 30 W z alpinki i robil istna sieke...

MormoN napisał:
acha... fachowa większoś forum twierdzi że samochodowe głośniki nie pasowac do chałupa?? taki hertz raczej nie muli ale ma powera niesamowitego i niesamowitego zejscie....
zależy co kto lubi i czego oczekuje - mi hertz w domu nie pasuje (btw mówisz że hertz nie muli ? :| ).
Ale za to mam inną samochodówke - DLSa MW112, ale to już zupełnie inna bajka niż hertz...

Powrót