• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Alphardy, projekt

A ja mam propozycję nie do odrzucenia. Zamiast kupowania zwrotnic uniwersalnych, zainteresuj się/zainwestuj w "sprzęt" pomiarowy. Komputer masz (wpisy na forum) więc dużych kosztów już nie poniesiesz. :flapper:

Oj Pawle, dla tego napisałem sprzęt w cudzysłowiu. :flapper:
Na początek holmiplus i mikrofon, plus program do zwrotnic i można zabawę zaczynać.

ku zaskoczeniu po wstepnym zlozeniu dzwiek nie jest moze idealny ale lepszy niz sie spodziewalem;) narazie kolumny brzydko wygladaja bo bez fornirow i obrobki dokladniejszej;) tylko czekam na wolny czas zeby skonczyc je;)

Obraz 356.jpg Oto i efekt końcowy;) Dźwięk jak dla mnie jest dobry;) a efekt wizualny mile mnie zaskoczył;) Zapomniałbym dziękuje wam za pomoc;)

Ostatnia edycja:
a Zle zrozumialem;) juz wiem o co chodzi;) masz racje rozmieszczenie ich moglo byc troche ciaśniejsze... ale jak na pierwszy raz uwazam ze lepiej nie moglo wyjsc;) mialem w domu nie fornir a laminat(tak to w sklepie stolarskim nazwali) i ładnie chyba wyszlo;)

Powrót