• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ALPINE PMX-T320

Wzmacniacz będzie zasilał system przedni Helix DB 62.1. A poza tym, ta alpinka też ma filtry górno i dolnoprzepustowe.

BrianGtx, z całym szacunkiem ale jednak wolę nową serię Alpiny niż jakąkolwiek Pioneera.
Słuchałem tej serii alpinkę ale akurat nie tego modelu więc sie nie wypowiem.

lklukasz, a co to była za alpinka? Myślisz, że ta T320 jest godna uwagi? Nie mam jakichś wygórowanych wymagań, mam po prostu nadzieję, na poprawę dynamiki odtwarzania niskich tonów względem samego radiootwarzacza (Clarion DXZ378).

skal_ar, no właśnie nie pamiętam. Obawiałem się, że to klasa D ale w aukcji jest napisane A/B więc myślę, że się nie ma czego obawiać.
A wogóle to chyba nawet znam właściciela tej firmy. Jak byś był nim zainteresowany to daj znać na PW.

Powrót