Cóż. Nie wydaje 10zł a kupuje scan-speaki?
Niestety zupełnie nie wiesz kim jestem więc to do mnie nie udeża.
Pójście do piwnicy nie jest chyba niczym strasznym, ale ty masz chyba jakies schizy?
HOBBY... Chciałbym zauwazyć że gdybym kupował buty i pięciopaskowe, oszczędzał na uciechach to i tak mi na visatony seasy czy inne nie starczyło za chiny ludowe. Natomiast na arn 150 i arv zbierałem kase równe 3 miesiące odkładając każdy wolny grosz. Czekałem 3 tygodnie żeby udac się z tatą na wolumen i zakupić wszystko co potrzebne. To taki mój prezent gwiazdkowy, niestety życie to życie. Wole sobie kupić jedne buty na 3 miesiący niż co 3 tygodnie para, to prosta oszczędność... JEstem młodym człowiekiem, wy jesteście zapaleńcami. Chciałbym być taki jak wy. Ale diyaudio to nie jest jedyne me zainteresowanie, a reszta mych zainteresowac darmowa też nie jest. Nic nie jest darmowe. Pewnie arn150 to zabawka (chciałem od mamy 20zł na klawiature bo mi się zepsuła, ta powiedziała że za 20zł to jest zabawka i kupiła za 80...) ale może będzie grać lepiej od moich plastixów za 16zł.
Cóż, uważam że dysputa jest pozbawiona sensu i zabarwienia erotycznego za co big minus. Proponuje skończenie tematu "dlaczego spacestar jest niemytym dresiarzem z zabawkowymi głośnikami tesli i zgniłe flaczki a co ma robić człowiek z dwójką dzieci?"