Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I mam pytanie skoro altusy są takie złe to dlaczego tyle ludzi je ma i chce mieć
Spróbuj pytanie sprecyzować w języku polskim , łatwiej będzie coś doradzićWszystko czyli co??? Wszystko jest lepsze ale nikt nie potrafi napisać co. Żaluzje cenę do 500 600 zl
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Ja ze swojej strony, prosiłbym o umieszczanie komentarzy i postów które nic nie wnoszą (merytorycznie) do tematu w tagu offtopic. | ![]() |
Marian Ci odpisał dlaczego. Dobry towar kosztuje adekwatnie dużo. Takie "altusy" w tej chwili są porównywalne z chińskim najtańszym bazarowym towarem. Popatrz chociażby na obudowę: 1. płyta wiórowa, brak wzmocnień, duży woofer. 2. Te obudowy mają już kilkadziesiąt lat. Kiedyś miałem te obudowy w rękach i zrzuciłem je z metra na betonową podłoge to sie rozpadły na klepki. Nie wspomnę o charakterystyce przenoszenia tych kolumn. | ![]() |
Proszę Cię kolego sprawdzaj pisownie bo aż się płakać chce. Właśnie że to nie jest rzecz gustu tylko podejście od strony technicznej do tego. Źle zrobiłeś wiele rzeczy i teraz brniesz w to dalej- OK, ale nie przekonasz tu nikogo że to co robisz jest dobre, bo nie jest | ![]() |
Nie ma sensu, zdecydowanie lepiej wymienić kondensatory. Jak już chcesz grubszy kabel to tylko na woofer.Zauważyłem że jedna jest uszkodzona ale mam też trzecia też niesprawny ale spróbuję coś z nich zrobić. Napewno wymienię kable na grubsze.