Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
"zestaw marzeń" ciekawe pewnie wielu by chciało mieć taki zestaw za 300 zl ale po co jak większość Polaków jest na tyle bogata że lepiej iść wydać kilka tysięcy w sklepie na sprzęt który sprzedawca doradzi czytając etykietę ale fakt drogi to musi być dobry. A po przyjeździe do domu uważa się taki za audiofila i zadowolony z siebie krytykuje ludzi co chcą zbudować coś z niczego że tak to ujme. Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach. Ja zrobiłem sprzęt za nie całe 300 zl i wiecie co jestem z tego dumny. I dziękuję za wszelkie porady. Kacze ten post szkoda tylko że w ten sposób
Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach.
Ja Cie przepraszam ale ile TY masz lat ? Małemu dziecku się mówi że każdy jego narysowany obrazek jest piękny ale nei dorosłemu. Jak coś jest zje*ane to jest i pokazując coś na forum musisz liczyć się z opiniami również negatywnymi.zadowolony z siebie krytykuje ludzi co chcą zbudować coś z niczego że tak to ujme.
Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach. Ja zrobiłem sprzęt za nie całe 300 zl i wiecie co jestem z tego dumny. I dziękuję za wszelkie porady. Kacze ten post szkoda tylko że w ten sposób
Swoją drogą, to jest właśnie ciekawe. Powiedz komuś, że masz sprzęt za 4 tyś, to popuka się w czoło... co z tego że w kieszeni ma najnowszy telefon warty tyle samo, który stanieje po kilku tyg o połowę... | ![]() |