Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dwa dni szukania to dużo no cóż, nowe pokolenie chybaMaygaywer - dzięki! Niestety tak jak mówisz nie na mój budżet.
n-krzychu - Informacje na temat tego ze mam znalezc sobie 4 ohmowy ampek ? Chłopie gdybyś szukał tyle co ja też byś juz miał dosyć,a tutaj z racji,ze są osoby które znają się na sprzęcie myślałem ,ze podeślą kilka opcji (amplitunerów które obsługują kolumny 4ohm). Czy to naprawde tak wiele ? Ja męczę się i naprawde nie moge tego znalezc,olxy i allegro przeszukane,a dalej nic nie mam :\
O właśnie i to jest to. Amplituner do kina a do muzyki stereo. Popieram jak najbardziejNie wiem czy za 900zł można coś sensownego wybrać.
Ja mam nowy Yamaha MusicCast RX-V681 pracuje na 4 Ohm bez problemu,nawet według producenta jest w stanie do 2 Ohm zejsc,tylko cena nie ta bo nowy kosztuje 2,5tys.Ma wszystkie nowoczesne funkcje,dużą moc,dobra jakosc.
Do kina domowego wystarczy mi do grania muzy mam stereo zestaw.
Zmierzyłem impedancje głośników