Jest to bardzo dobry aparat jednak irytuje mnie wolniejsze działanie, nie chodzi tutaj o AF a o choćby wyświetlanie fot po ich zrobieniu. Gdy się ma lustra pokroju 6D/5dmkIII ciężko przejść na coś "gorszego".
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja właśnie posiadam 600D i na pewno szczerze polecam![]()
Ja polecam Canona 5dmkIII bo mam i co z tego? Masz punkt odniesienia do innych aparatów? Nie chodzi o to by polecac to co sie ma....
Jak dla mnie wszystko co ma matryce 18mpix Canona(poza 7D) jest uwstecznianiem fotografii. Jesli ktoś nie jest trzymany w systemie Canona to Nikon ma dobra ofertę a Pentax jeszcze lepsząNikony D3100, D3200, D5100 to aparaty które obrazkiem biją Canony dość mocno że o wspaniałych Pentaxach nie wspomnę
![]()
Ja polecam Canona 5dmkIII bo mam i co z tego? Masz punkt odniesienia do innych aparatów? Nie chodzi o to by polecac to co sie ma....
Jak dla mnie wszystko co ma matryce 18mpix Canona(poza 7D) jest uwstecznianiem fotografii. Jesli ktoś nie jest trzymany w systemie Canona to Nikon ma dobra ofertę a Pentax jeszcze lepszą Nikony D3100, D3200, D5100 to aparaty które obrazkiem biją Canony dość mocno że o wspaniałych Pentaxach nie wspomnę
Luszti jakie tokładnie ma oznaczenia Sigma o której mówisz?
Nie powiem, chciałbym postrzelać zdjęcia tymi zabawkami co wymieniłeś ale może kiedyś...
Jak sie ma szkla se stajni Eos, to warto kupic M. Rozwazalem jeszcze Sony nex, ale duzo drozsze i gorszej jakosci zdjecia od samsunga.
Samsung NX20, to bezlusterkowiec z wizjerem i wbudowana lampa, dlatego wyglada jak lustrzanka. Matryca ta sama co w NX1000. Zastanawialem sie ale NX20 jest prawie dwa razy drozszy od NX1000, przy czym zdjecia robia dokladnie to samo, a mi zalezy wylacznie na jakosci zdjec przy jak najmniejszych kosztach zakupu.